Modalitati de plata a comenzilor

Plata ramburs la curier
Pentru a achita produsele comandate doar atunci cand primesti coletul, trebuie sa alegi metoda de plata ramburs, cu numerar, atunci cand finalizezi comanda. Vei plati numai in momentul in care curierul ajunge la adresa pentru a livra coletul. Curierul incaseaza banii doar in numerar (nu este posibil sa achiti cu cardul la curier) si vei primi o chitanta pentru suma platita. Asadar, asigura-te ca ai suficienti bani in numerar pentru a achita contravaloarea comenzii.

Plata prin transfer bancar
Daca transferul bancar este o modalitate mai comoda pentru tine, atunci poti realiza o plata in contul nostru. Daca ai optat pentru plata prin transfer bancar atunci cand ai finalizat comanda, vom intocmi factura proforma si ti-o vom trimite prin email. Tansfera banii numai dupa ce primesti factura aferenta comenzii. Pe factura vei regasi contul unde trebuie sa realizezi plata si valoarea totala de transferat. Comanda va fi eliberata din depozit imediat ce plata va fi vizibila in contul nostru.

Plata online cu cardul
Plata online cu cardul este cea mai simpla si mai comoda modalitate de plata. Vei realiza plata inegrala, cu cardul, pe pagina procesatorului de plati iar noi vom debloca comanda spre procesare in termen foarte scurt.

Plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi
Daca ceea ce vrei sa cumperi costa mai mult decat iti permiti sa investesti in acest moment sau pur si simplu doresti sa platesti totul in rate fara dobanda, foloseste un card care iti permite plata in rate.

Cum functioneaza?
Alege din magazin ceea ce doresti sa cumperi, adauga in cosul de cumparaturi si completeaza pasii pentru finalizarea comenzii. Alege plata cu cardul atunci cand va trebui sa selectezi o metoda de plata si apoi trimite comanda. Vei fi redirectionat spre pagina securizata de plata cu cardul. Dupa ce vei introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde poti alege numarul de rate dorit.

Este sigura plata cu cardul?
Pentru efectuarea platii online cu cardul, magazinul utilizeaza platforma securizata Euplatesc.ro. Efectuarea platii necesita completarea unui formular cu informatiile despre card in pagina securizata a procesatorului de plati.
Sunt acceptate platile cu carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro).
Plata se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura ca nici o informatie legata de cardul utilizat nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata cu cardul in rate

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate se realizeaza prin curierat rapid, oriunde in tara, si costa 9 lei (TVA inclus), indiferent de valoarea comenzii.
Costul transportului este afisat in mod vizibil in cosul de cumparaturi. 

Detalii despre livrarea comenzii

La momentul confirmarii comenzii vei fi informat despre numele firmei de curierat cu care se realizeaza livrarea si data estimata a primirii coletului. Durata transportului depinde exclusiv de modul in care firma de curierat isi organizeaza livrarile. Livrarea se efectueaza in 24 - 48 de ore de la data predarii catre curier, exceptand cazurile cand apar intarzieri justificate de factori externi neprevazuti. Daca livrarea nu se realizeaza la timp, contacteaza-ne si vom depune toate eforturile necesare pentru solutionarea situatiei aparute.
Daca doresti sa stii numarul coletului (numarul trimiterii) si stadiul livrarii verifica informatiile din contul tau de client sau email-ul pe care l-ai primit de la noi cu informatiile despre livrare. Contacteaza firma de curierat si vei obtine detalii suplimentare privind data/ora cand va ajunge coletul la tine.